Гласувайте за нас!
Вход
x
#

The Amazing Spider-Man - Невероятният Спайдър-Мен (2012)Внимание! Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание. Молим за извинение. Нямаме контрол върху тях.

Има само две реклами на сървъра.

Free Online Bg Audio

Гимназистът Питър Паркър е аутсайдер не само в училището си, но и в живота. Изоставен от родителите си без обяснение, Питър е отгледан от своя чичо Бенджамин Паркър и неговата съпруга Мей Паркър. Както повечето младежи на неговата възраст, Питър се опитва да открие своята истинска същност и да намери правилния път в живота. Спътник в ежедневието му е неговата приятелка и първа ученическа любов Гуен Стейси, която е винаги до него, независимо от обстоятелствата и проблемите, пред които той бива изправен.
Но всичко в живота на Питър се променя, когато той случайно открива мистериозно куфарче, което е принадлежало на неговия баща. Твърдо решен да разкрие тайните на семейството си, младия мъж се впуска в търсене на повече информация от всеки, който е познавал родителите му. Не след дълго, следите го насочва към компанията “Оскорп” в която работи един от най-добрите приятели на баща му – доктор Кърт Конърс. Но срещата на Питър с Конърс се оказва съдбовна и слага началото на верига от събития в които биват замесени не само техните тайни самоличности Спайдър-мен и Гущерът, но и всички хора които те обичат.

Сценарист: Джеймс Вандербилт, Алвин Сарджънт, Стив Клоувс
Режисьор: Марк Уеб
В ролите: Андрю Гарфилд, Ема Стоун, Рис Айфънс, Денис Лиъри, Мартин Шийн, Сали Фийлд, Ирфан Кхан, Кембъл Скот, Ембет Дейвидц, Крис Зилка и др.
Държава: САЩ
Година: 2012
Времетраене: ~131 минути

Тагове: Neveroyatniqt, Spaidar, men, The, Amazing, Spider, Man, free, online, bg audio

Nirvana

Коментари