Toggle Menu

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Ивена - 100 рози

Ивена - 100 рози

Ивена - 100 рози


Прегледано: 221 път(и) # Свалено: 61 път(и) 22 Септември 2020 - 08:05:06 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч 3 0
общо: 3

Безплатно теглене на Ивена - 100 рози Free Mp3 Download

В скъп ресторант ме водиш тази вечер, има нещо, зная вече,
в очите ти веднага прочитам че на теб не трябва да разчитам.
Да не вярвам и на дума от твоите,
пак ми се подмазваш и замазваш, нова бройка намазваш.

Припев:
100 рози давай, подарявай ми, изневерявай, после минава ли ми?
Чашата ми виж я, прелива ли, не с търпение, а с водки три.
Ще празнувам това че зарязах те, от жените кажи ми отказах ли те?
Счупеното носело щастие, значи ще го носи твоето сърце.

В твойте очи да прочета "Прости ми", няма начин, не прекали ли ти,
с приятели отиваш да пиеш или друга пак искаш да скриеш?
Знам че си най-добър в това,
нямаш нито срам и морал, и мене си предал.

Припев:(x2)

Песни от Същия ИзпълнителСтилове музика

Нашата страница във Facebook

Хостинг Компания за вашият сайт

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо,без всякакви реклами. Ние не съхраняваме музика в сървър, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.