Toggle Menu

gpusomovit поздравява всички с песента: Monoir ft. Osaka ft. Brianna - The Violin Song

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Ирена и Александър - Обещание

# Ирена и Александър - Обещание

Ирена и Александър - Обещание
Прегледано: 445 път(и) # Свалено: 119 път(и) 10 Юни 2020 - 00:32:56 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 3 # 0
общо: 3

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Ирена и Александър - Обещание Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Ирена....
Обещай ми че ти ще си винаги тук , че ръката ми здраво ще стискаш!!!Че в любов и сълзи че на всичко пък както първия ден ще ме искаш!!!
Александър....
Земята да се отвори под теб недей плачи държа те.... Бог ако ще взима някой от нас , да дишам пръв спирам Аз!!!!

Припев...
Докато пулс има в мен кълна се ще съм зад гърба ти ... Няма да спра и за момент да се боря за любовта ти!!! Докато пулс има в мен няма с пръст да те пипнат.... Искат ли да те смачкат и теб през мен първо трябва да минат!!! Всичко ти си за мен!!!!

Александър....
Обещавам ти паднеш ли ще съм там с тези двете ръце ще те вдигам!!! Че последният къс хляб за тебе ще дам теб ще стискам върха като стигна....
Ирена...
Аз ще съм тук ще съм вярата ти когато я изгубиш.... Нещо разделя ни на инат ще съм тук да те влюбвам пак....

Припев....Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.