Toggle Menu

dalkon поздравява всички с песента: Галена - Ти не си за мен (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Роксана - На едно уиски

# Роксана - На едно уиски

Роксана - На едно уиски
Прегледано: 745 път(и) # Свалено: 224 път(и) 02 Юни 2020 - 13:12:20 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 1 # 0
общо: 1

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Роксана - На едно уиски Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

1.Силен си в това,да ме смачкаш с думи,силна съм в това,все да стискам зъби.Слушам и мълча,без дори да мигна,но не знам кога,просто ще изригна
Припев:На едно уиски,от това съм,да ти кажа как не те понасям,всичките обиди да ти върна,заедно с лъжите ти...лъжеш се че знаеш ме каква съм,в лошите неща,от днес добра съм,на едно уиски съм да сте мачкам,както ти
2.Чашата пред мен,сякаш казва "Да,бе пак ще му простиш,ангелът си слаб е"знам добре това,още те обичам,пия за да спра,пак да го изричам
Припев:На едно уиски,от това съм,да ти кажа как не те понасям,всичките обиди да ти върна,заедно с лъжите ти...лъжеш се че знаеш ме каква съм,в лошите неща,от днес добра съм,на едно уиски съм да сте мачкам,както ти

Любов ли наричаш това,да ме боли от тебе,как пък не те заболя,поне веднъж за мене
Припев:Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.