Toggle Menu

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Ивана - Твоята майка (CDRip)

Ивана - Твоята майка (CDRip)

Ивана - Твоята майка (CDRip)


Прегледано: 638 път(и) # Свалено: 207 път(и) 25 Март 2020 - 21:00:53 # Народна

Гласувай / 24ч 5 0
общо: 5

Безплатно теглене на Ивана - Твоята майка (CDRip) Free Mp3 Download

Ако с поглед се убива, нямаше вече аз да бъда жива. Ох, добра жена е майка ти, ох, добра жена е майка ти. Ако с дума се отравя, няма за мене шанс да се оправя. Ох, добра жена е майка ти, ох, добра жена е майка ти. Припев: Обича много твойта мила майка, обича вечно нейното да става. Добра жена е твойта мила майка, аз вечно бъркам - тя е вечно права. Дано не станеш като твойта майка, че много ще ми станете тогава. Обичам много твойта мила майка, как я обичам докато я няма. Всеки път като ме гледа, става от радост, гледа ама гледа. Ох, добра жена е майка ти, ох, добра жена е майка ти. Тя от всичко най-разбира, да ми нарежда и на сън не спира. Ох, добра жена е майка ти, ох, добра жена е майка ти. Припев: Обича много твойта мила майка, обича вечно нейното да става. Добра жена е твойта мила майка, аз вечно бъркам - тя е вечно права. Дано не станеш като твойта майка, че много ще ми станете тогава. Обичам много твойта мила майка, как я обичам докато я няма. х2


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо,без всякакви реклами. Ние не съхраняваме музика в сървър, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.