Toggle Menu

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, таблети и други устройства.

Ерик - Телефонна измама (CDRip)

Ерик - Телефонна измама (CDRip)

Ерик - Телефонна измама (CDRip)Прегледано: 115 път(и) # Свалено: 15 път(и) 25 Март 2020 - 08:33:33 # Поп ФолкГласувай / 24ч 1 0
общо: 1

Безплатно теглене на Ерик - Телефонна измама (CDRip) Free Mp3 Download

Поискала си да ме следваш в Instagram, цял живот моли се, няма да ти дам, в профила ти влезнах сам, там каквото видял съм, боли ме, но цял съм. Ей на очен лекар номер да ти дам, очите ти сълзят и все са ти насам и напук танцуваш ти и преглъщаш сълзи, отличен, но аз съм безразличен. И знай че тоя поглед ти го знам, мислиш си, отново ми звънкаш и готово, за спор че ще си легна с теб сега, аз пък си мислех това. Припев: На майната вървете ти и любовта, и тая вечер смятам да гърмя, наздраве за сълзите ти и за лъжите ти, но да съм с тебе, никога. Поредният невинен изгоря, измама телефонна е това, ограбват и раняват всичките, на късметлиите остава ли им сърце? Не е любов, ако веднъж не ти приседне, не те ли разтрепери като те погледне, на дъното ти спря ли се, проклетото ми име да изкрещиш, боли ме. Ей на очен лекар номер да ти дам, очите ти сълзят и все са ти насам и напук танцуваш ти и преглъщаш сълзи, отличен, но аз съм безразличен. Припев: И знай че тоя поглед ти го знам, мислиш си, отново ми звънкаш и готово, за спор че ще си легна с теб сега, аз пък си мислех това.

Припев:


Стилове музика

Нашата страница във Facebook