Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Щилиян ft. Джони Бенд - Тошка

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Фики - Дай ми знак, 2022

# Фики - Дай ми знак, 2022

Фики - Дай ми знак, 2022
Прегледано: 296 път(и) # Свалено: 126 път(и) 08 Януари 2022 - 10:09:58 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 1 # 0
общо: 1

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Фики - Дай ми знак, 2022 Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Може би отмина време,а може би не си за мене,ах, защо не те потърсих пак,изтървах ли те - какъв глупак.Късно ли е да се върна,искам пак да те прегърна,и да преобърна твоя свят,как да знам, че съм ти важен пак?[Припев:]Дай ми знак, само дай ми знаки ще се върна да си те взема пак.Дай ми знак и само дай ми знаки ще си дойда да си те взема пак.Ти всичко на инат направи,а аз по-десет ти го върнах,но никога не те забравихи всичко давам да те върна.Простих ти всичко аз отдавна,че се ранихме с теб по-равно,в краката твои ли да падна,защо мълчиш - става гадно.[Припев:]Дай ми знак, само дай ми знаки ще се върна да си те взема пак.Дай ми знак и само дай ми знаки ще си дойда да си те взема пак.Лягам си, до мене ляга болката,топлината не усещам твоята,мислиш, че с други съм - наскитах се, в празна стая теб желая.Лягам си, когато стават другите,може би така живеят лудите.Нощите са мъка щом загубих те,чуй ме, моля те![Припев:]Дай ми знак, само дай ми знаки ще се върна да си те взема пак.Дай ми знак и само дай ми знаки ще си дойда да си те взема пак.


Стилове музика


Нашата страница във Facebook


Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.