Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Щилиян ft. Джони Бенд - Тошка

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Еви Аспарухов - Глупаче,2022

# Еви Аспарухов - Глупаче,2022

Еви Аспарухов - Глупаче,2022
Прегледано: 155 път(и) # Свалено: 61 път(и) 08 Януари 2022 - 09:53:51 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 2 # 0
общо: 2

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Еви Аспарухов - Глупаче,2022 Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Сърцето тоя твоя ти го пръска,а ти кълнеш се, че е връзка.Смачкай го веднъж да плаче,да пие и да псува,звънне ли друг да ревнува.[x2:]Ако пиян дойде, ти го отрежи - алелелей,да ляга сам го накажи - алелелей,на място ти сложи го, да моли и да плаче,чуваш ли ме глупаче?[Припев:]Сърцето тоя твоя ти го пръска,а ти кълнеш се, че е връзка.Смачкай го да плаче, да пие и да псува, звънне ли друг да ревнува.Лъгана на-на-на-на,мачкана на-на-на-на-на,вечно той ранява, ти прощаваш, това ли заслужавашсърцето спри да си даваш.[x2:]В работата са го задържали - алелелей,все виновна си и пак скандали - алелелей,търсят го от скрити, не вдига и не пише,на изневяра ми мирише. [Припев: x2]Сърцето тоя твоя ти го пръска,а ти кълнеш се, че е връзка.Смачкай го да плаче, да пие и да псува, звънне ли друг да ревнува.Лъгана на-на-на-на,мачкана на-на-на-на-на,вечно той ранява, ти прощаваш, това ли заслужавашсърцето спри да си даваш.[Припев]Лъгана на-на-на-на,мачкана на-на-на-на-на,вечно той ранява, ти прощаваш, това ли заслужавашсърцето спри да си даваш.


Стилове музика


Нашата страница във Facebook


Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.