Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Щилиян ft. Джони Бенд - Тошка

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Ариа - Амнезия, 2021

# Ариа - Амнезия, 2021

Ариа - Амнезия, 2021
Прегледано: 362 път(и) # Свалено: 183 път(и) 28 Декември 2021 - 17:34:40 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 4 # 0
общо: 4

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Ариа - Амнезия, 2021 Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Твоите устни на парфюма моя как му се лепят,идвам да побърквам, не нарочно, тва ми е стилът.И след мене трудно зная, че мъжете с други спят,викат психолози, че им сринах лекичко светът.Всеки плаща някога, дойдох за сметката, не го очакваш, да.Аз съм болката голяматвойта лудата, в сърцето бурята.[Припев:]Луди сме били жените, вещици дори,че като ни нараните връщаме по-три.Тая песен да е химна на ранените,тези дето взеха се за най-големите.Искам да ти пари като друга гали вместо мен,нощем обикаляш нашите места - не спиш добре.Иска ти се зная да те хване теб амнезияза да ме забравиш, но до днес така и не можа.Всеки плаща някога, дойдох за сметката, не го очакваш, да.Аз съм болката голяматвойта лудата, в сърцето бурята.[Припев: x2]Луди сме били жените, вещици дори,че като ни нараните връщаме по-три.Тая песен да е химна на ранените,тези дето взеха се за най-големите.

# Песни от Същия Изпълнител


Стилове музика


Нашата страница във Facebook


Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.