Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

# Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)
Прегледано: 362 път(и) # Свалено: 148 път(и) 13 Септември 2021 - 12:23:34 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 1 # 0
общо: 1

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


Всичко преживях, но тебе не.Знаеш ли какво е мъж да страда?Труден е животът ми без теб,но ето справям се.Тази точка на стенатав която гледам само.В нея виждам твойто имеобичам те...[Припев:]Умирам без теб.Хвърлям ти нещата ще откачавсичко в тази стая ще потрошадавя в алкохол разума в менполудявам ли без теб, съвсем.Няма те и мразя ръцете сидруг да ме докосва не се търпи.Спри и се върнида ме дообичаш ти.В мен сърцето ще убиеш ти... (x2)Гледам те до него, как стоишзная, че отвътре пак се мразиш.С дни, дори не можеш да заспиш,но ето убивам те.Питаш ли ме, как живеяден за ден ще полудея.Не заспивам сама се смеяискам те...[Припев:]Умирам без теб.Хвърлям ти нещата ще откачавсичко в тази стая ще потрошадавя в алкохол разума в менполудявам ли без теб, съвсем.Няма те и мразя ръцете сидруг да ме докосва не се търпи.Спри и се върнида ме дообичаш ти.Умирам когато заспивам.Без тебе не мога дори да заспя.И знам, че безумно ти липсвам.Мисля си само за теб.[Припев]


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.