Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Десита - Твоята жена (CDRip)

# Десита - Твоята жена (CDRip)

Десита - Твоята жена (CDRip)
Прегледано: 648 път(и) # Свалено: 304 път(и) 28 Юли 2021 - 13:32:29 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 2 # 0
общо: 2

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Десита - Твоята жена (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


Надали казва ти, като мен, че ситолкова красива.Като ляга до тебе съблича те,мене ме завива!Надали го боли за сълзите тиняма да ги бърше.Остави го, последно затварям тии нека да се свърши![Припев:]Твоята жена знае, че си мой за вечерта,чухме се и каза ми така:"Иска да ме съсипе, да ме убие".Твоята жена знае как обичаш ме така,както нея никога не сиот болка ще убие и себе си.Пак не спиш, а звъниш, а от яд пълзяттръпки по-гърба ти.Ще му звъннеш за да те отреже пакоще колко пъти?Не моли да ти вдигне във късен часи недей го чака.Вместо него отново ще вдигна ази ще те разплача.[Припев: x2]Твоята жена знае, че си мой за вечерта,чухме се и каза ми така:"Иска да ме съсипе, да ме убие".Твоята жена знае как обичаш ме така,както нея никога не сиот болка ще убие и себе си.


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.