Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Джия - Паля, 2021

# Джия - Паля, 2021

Джия - Паля, 2021
Прегледано: 299 път(и) # Свалено: 117 път(и) 28 Юли 2021 - 13:17:39 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 2 # 0
общо: 2

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Джия - Паля, 2021 Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


Коя си минал точно, че не разбрах,това ли ти бях, за бройка и реклама?Ако си гладен за скандали - кажи,с твоите лъжи ей, сега ще те нахраня.На село приказвай си ги тия,и друга за бройката пиши я,но не и мене, но не и мене,ще съжаляваш - помни![Припев:]Като бомба гърмя и паля, паля, паля,всяка твоя лъжа, я зная, зная, зная.Няква ме наречи и тва ще ти е края,замълчи, шефа аз съм тука, това го запомни!Взимам твойта кола и паля, паля, паля,гледай как полудя, ей, тая, тая, тая,да се сетиш коя била е в твойта стая,замълчи, шефа аз съм тука, това го запомни!До вчера прави се, че сладка ти бях,какъв си глупак - сега си на диета!Тогава лягай всяка вечер пиян,репи ще ти дам, нещастен да те гледам.На село приказвай си ги тия,и друга за бройката пиши я,но не и мене, но не и мене,ще съжаляваш - помни![Припев: x2]Като бомба гърмя и паля, паля, паля,всяка твоя лъжа, я зная, зная, зная.Няква ме наречи и тва ще ти е края,замълчи, шефа аз съм тука, това го запомни!Взимам твойта кола и паля, паля, паля,гледай как полудя, ей, тая, тая, тая,да се сетиш коя била е в твойта стая,замълчи, шефа аз съм тука, това го запомни!

# Песни от Същия Изпълнител


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.