Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Теди Александрова - Котка (CDRip)

# Теди Александрова - Котка (CDRip)

Теди Александрова - Котка (CDRip)
Прегледано: 482 път(и) # Свалено: 217 път(и) 11 Юни 2021 - 18:28:19 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 1 # 0
общо: 1

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Теди Александрова - Котка (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Обичам да те прая, не настръхваш да вибрираш,бебчо как ме фрикваш, никога недей да спираш.Обичам за закуска, за вечеря, за обяд,обичам го по всяко време, пак и пак, и пак.Обичам да изцеждаш от последните ми силии целувките след секса най са ми мили.И сгушена до тебе като бебе да заспя,това риалити е немирно.Мокра, от думите ти мокра, от тялото ти мокра, без тебе аз не мога.(x2)Припев:Ше бъда бомба, секс бомба,дай го и блъскай го като барабан.Да, да, да секс бомба,дай ми, нареждай ми, нали си ми султан.Водка, сипи тая водка,на твоята руса котка нема да е кротка.(x2)Обичам да ми шепнеш в ухото мръсни думи,обичам да усещам тая влага помежду ни.Обичам да му праеш да трепеят коленцата,обичам да усещам, че за теб съм най-добрата.Обичам да изцеждаш от последните ми силии целувките след секса най са ми мили.И сгушена до тебе като бебе да заспя,това риалити е немирно.Мокра, от думите ти мокра, от тялото ти мокра, без тебе аз не мога.(x2)Припев:С тебе чувствам влага без дори да се налага,к'во да го отлагам, по учебник ти го слагам.Чувството, такова мръсното. Ш-ш-ш, нощем по късното.Пусни ги да влязат, махай райбера,търсят те колежките от Пайнера.Н'я лошо, но н'я к'во да станеи най ного, ного, ного, ного да ма хване и за чалга пеперудката.Припев:


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.