Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Галин - Viva la noche / Катакомба (CDRip)

# Галин - Viva la noche / Катакомба (CDRip)

Галин - Viva la noche / Катакомба (CDRip)
Прегледано: 564 път(и) # Свалено: 228 път(и) 02 Юни 2021 - 18:03:34 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 3 # 0
общо: 3

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Галин - Viva la noche / Катакомба (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Кажи къде да ида, теб да не открия, години минаха преди да се разбия,но вече идва мойто време за разплата, слушай, гледай, строших ли ти главата?Viva, фиеста, избягал от затвора, взех си всичко, избухвам с нови хора,viva la noche, влизам с яка бомба, дай ми текила и да става катакомба, катакомба.Припев:Не питай тази вечер аз къде съм бил, от теб съм надалече и съм се разбил,за всички твой грешки просто бил съм сляп, не съм знаел, бил съм спал и за теб съм се раздал.А искаш ли да знаеш днес къде ще съм, на вила на морето, топло е навън,на Варна дискотека, не ме хваща сън, не съм спал, съм играл, тежко съм те зае*ал.Дали усещаш ти къде те засърбява, устата и умът ти жалък те предават,како ме гледаш и изтръпваш ти на стола, а аз обиколен съм си от яки хора.Viva, фиеста, избягал от затвора, взех си всичко, избухвам с нови хора,viva la noche, влизам с яка бомба, дай ми текила и да става катакомба, катакомба.Припев:(x2)


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.