Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Деси Слава - Токсичен (CDRip)

# Деси Слава - Токсичен (CDRip)

Деси Слава - Токсичен (CDRip)
Прегледано: 1310 път(и) # Свалено: 767 път(и) 23 Май 2021 - 11:58:24 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 4 # 0
общо: 4

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Деси Слава - Токсичен (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


За дълго време успя да скриешусмивката ми, можеш да си идеш.От днес започвам да заблуждавамсърцето, че без тебе се справям.Недей да идваш да ме разсмиваш,да казваш, че без мене умираш,след изневяра оглушавам,сега ме слушай ти.[Припев: x2]От днес ще съм на кеф, недей ми вкарва стрес,към лъжците нямам интересен.Да беше преценил какво си причинил,шанса да си сам си го подценил.И тази вечер си имаш маса,различна пак до тебе украса,да омагьосваш ти си отличен,да те обичат си токсичен.И днес отново ще се надявамс тебе да не го сравнявам,след любовта ти се оцелявасамо си върви![Припев: x3]От днес ще съм на кеф, недей ми вкарва стрес,към лъжците нямам интересен.Да беше преценил какво си причинил,шанса да си сам си го подценил.Изгаряш мен до пепел,да бъдеш с мен не си смел,вечер как заспиваш,и друга ли завиваш?Остави ме като след пожар, събуждам се, а този кошмари не, не, не е свършил,а си довършил в мене любовта.[Припев: x3]От днес ще съм на кеф, недей ми вкарва стрес,към лъжците нямам интересен.Да беше преценил какво си причинил,шанса да си сам си го подценил.


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.