Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Камелия и Александър Робов - Искам да се напиеш (CDRip)

# Камелия и Александър Робов - Искам да се напиеш (CDRip)

Камелия и Александър Робов - Искам да се напиеш (CDRip)
Прегледано: 1065 път(и) # Свалено: 924 път(и) 21 Май 2021 - 01:26:51 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 3 # 0
общо: 3

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


Искам да се напиеш,смелост да придобиеш,в очите да му повтаряш,че по мене още изгаряш.Искам да се напиеш,да не можеш да скриеши да й кажеш в очите,че за тебе съм единствена.[Припев:]Диаманти и бисерида бяха всичките ми болки от теб,щях да имам хиляди долари,но вече щеше да си до мен.Oт мен нали е по-добра,защо звъниш ми пак в два през нощта,кажи не спите ли, не можеш лида я гушнеш и да заспиш?В ума си ми ти, нека Господ ми прости.И с която и да съм,кралица даже да бъде,ти каза страшен глупак съм,че отново тръгвам след тебе.И след 200 години,дори с други да бъда,те самите си знаят,че видя ли те съм до там. [Припев:]Диаманти и бисерида бяха всичките ми болки от теб,щях да имам хиляди долари,но вече щеше да си до мен.Oт мен нали е по-добра,защо звъниш ми пак в два през нощта,кажи не спите ли, не можеш лида я гушнеш и да заспиш?В ума си ми ти, нека Господ ми прости.Мили, мили, мили мой,една мечта, една съдба невиждана, убийствена,една любов единствена.Мили, мили, милиони пъти да се разделим,бъди със сто, но знай едноще си с мен единствено.[Припев]


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.