Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Aдам - Твоите измами (CDRip)

# Aдам - Твоите измами (CDRip)

Aдам - Твоите измами (CDRip)
Прегледано: 313 път(и) # Свалено: 116 път(и) 20 Май 2021 - 23:46:10 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 2 # 0
общо: 2

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Aдам - Твоите измами (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


[Припев:]Направи ги 100, 100 твоите измами, давай, не спирай, бъркай в стари рани.Сбъркай ми адреса, посока друга хващай,сбъркай смс-са, другаде го пращай.Направи ги 200 твоите измами,обичаш да си лесна, да бъркаш в стари рани.Сбъркай номерата и не се обаждай,объркай ми колата - в чуждата се качвай.Мойто име тебе знай пак ще те намерии още дълго то ще те пари, запомни,и да знаеш, ще запаля всичките ти дрехи,и нека с тях и болката да изгори.Очакваш в алкохоли аз да се удавя,за тебе няма капка да изпия, знай.Ще се давиш ти, ама мен като ме няма,но от мъка, че съм сложил край.[Припев:]Направи ги 100, 100 твоите измами, давай, не спирай, бъркай в стари рани.Сбъркай ми адреса, посока друга хващай,сбъркай смс-са, другаде го пращай.Направи ги 200 твоите измами,обичаш да си лесна, да бъркаш в стари рани.Сбъркай номерата и не се обаждай,объркай ми колата - в чуждата се качвай.Знае ли ти новия мръсните ти тайни,същите лъжи ли му поднасяш, я кажи,и няма да забравя с теб как сме си мълчали,дали и той обича тези сладки тишини.Женските сълзи след теб ми станаха любими,още повече, когато ги изплакваш тии другите ли като мен са ти незаменими,върви тогава и за тях плачи.[Припев: x2]Направи ги 100, 100 твоите измами, давай, не спирай, бъркай в стари рани.Сбъркай ми адреса, посока друга хващай,сбъркай смс-са, другаде го пращай.Направи ги 200 твоите измами,обичаш да си лесна, да бъркаш в стари рани.Сбъркай номерата и не се обаждай,объркай ми колата - в чуждата се качвай.В чуждата се качвай... (x2)

# Песни от Същия Изпълнител


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.