Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Алисия - Прощавам ти (CDRip)

# Алисия - Прощавам ти (CDRip)

Алисия - Прощавам ти (CDRip)
Прегледано: 662 път(и) # Свалено: 288 път(и) 16 Май 2021 - 13:53:52 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 2 # 1
общо: 3

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Алисия - Прощавам ти (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


Не ме боли, не ме боли, не ме боли,прощавам ти, прощавам ти, прощавам ти,Не ме боли, не ме боли,не ме боли, не ме боли, прощавам ти.Вечер ме следиш в мрака ти,сутрин рози пред вратата ми,по сто пъти на ден за прошка молиш мен.Мина времето ти да болиш,с нищо няма да ме задържиши всичко мое тук е запазено за друг.Писна ми от теб, писна ми от теб,вътре в мен е лед.[Припев:]Не ме боли, за всички твой глупостипрощавам ти и без сълзи, обич с нова се гаси.Прощавам ти, твойта пешка вече има крали ако не си разбрал най-доброто ти си изтървал.Не ме боли, не ме боли, не ме боли,прощавам ти, прощавам ти, прощавам ти,Не ме боли, не ме боли,не ме боли, не ме боли, прощавам ти.В твоя стил е да ранява, знам,любовта не оценяваш, знам,а които не цени ще гледа отстрани.Свиквай, че не ти принадлежа,няма да съм твоята жена,всичко мое тук ще го има някой друг.Писна ми от теб, писна ми от теб,вътре в мен е лед.[Припев: x2]Не ме боли, за всички твой глупостипрощавам ти и без сълзи, обич с нова се гаси.Прощавам ти, твойта пешка вече има крали ако не си разбрал най-доброто ти си изтървал.Не ме боли, не ме боли, не ме боли,прощавам ти, прощавам ти, прощавам ти,Не ме боли, не ме боли,не ме боли, не ме боли, прощавам ти.


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.