Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Теди Александрова и Илиян - Автомата (CDRip)

# Теди Александрова и Илиян - Автомата (CDRip)

Теди Александрова и Илиян - Автомата (CDRip)
Прегледано: 615 път(и) # Свалено: 386 път(и) 15 Май 2021 - 20:09:04 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 5 # 1
общо: 6

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Теди Александрова и Илиян - Автомата (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


С кой съм пила, колко съм ги наредила,не съм дилър, но отдавна съм ти свила,а ти на бара само се правиш,като Пабло Ескобар с теб ще гръмнем тоя бар.С кой съм пила, колко съм ги наредила,не съм килър, но за тебе ги убивам,а ти на бара само се правиш,като Пабло Ескобар с теб ще гръмнем тоя бар.[Припев:]Автомата, рататататагърмиме в колата, партия сме яка,шума на парите гали ми ушите,дърпай от балона, аз направих ти купона.На жените взимам им душите и каквато искам правя си с тях,но ако кажа, че теб не те обичамзначи, че обричам душата си на грях.Ало, ало, търся те с тая черна яка Панамера,когато си наблизо аз цялата треперя,опасно се влюбих, ума си загубих,когато аз реша ще си моята жена.С кой съм пила, колко съм ги наредила,не съм дилър, но отдавна съм ти свила,а ти на бара само се правиш,като Пабло Ескобар с теб ще гръмнем тоя бар.[Припев:]Автомата, ратататата,гърмиме в колата, партия сме яка,шума на парите гали ми ушите,дърпай от балона, аз направих ти купона.На живота гадните шамарии удари под кръста всичките ги знам,по съм гаден от всичките гадняри, но признавам за тебе ме е страх.Ало, ало, търся те с тая черна яка Панамера,когато си наблизо аз цялата треперя,опасно се влюбих, ума си загубих,когато аз реша ще си моята жена.С кой съм пила, колко съм ги наредила,не съм дилър, но отдавна съм ти свила,а ти на бара само се правиш,като Пабло Ескобар с теб ще гръмнем тоя бар.[Припев: x2]Автомата, ратататата,гърмиме в колата, партия сме яка,шума на парите гали ми ушите,дърпай от балона, аз направих ти купона.


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.