Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Кирил - Такси (CDRip)

# Кирил - Такси (CDRip)

Кирил - Такси (CDRip)
Прегледано: 215 път(и) # Свалено: 63 път(и) 15 Май 2021 - 19:53:37 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 3 # 0
общо: 3

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Кирил - Такси (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


Втора вечер правиш ме на луд,втора вечер лъжеш ме с друг,няма нужда да отричаш,ти не можеш да обичаш.Втора вечер с оня ли си тами какво си мислиш, че не знам?Ще ме търсиш и преследваш,но на стори ще ме гледаш.[Припев:]Ето ти едни пари и върви, викай първото такси,черна си ми, разбери и не идвай пак, мерси,да броя ли до три, ти сама се изпрати.Ето ти едни пари и върви, викай първото такси,на шофьора разкажи, страшна сикак поредния в любовта пак добре го изигра.Втора вечер правиш ме на луд,втора вечер беше пак с друг,с него си свали нивото,а ти давах най-доброто.Втора вечер с оня ти си там,но подробности неща да знам,извинявай, кво да кажа,просто ти събрах багажа.[Припев: x2]Ето ти едни пари и върви, викай първото такси,черна си ми, разбери и не идвай пак, мерси,да броя ли до три, ти сама се изпрати.Ето ти едни пари и върви, викай първото такси,на шофьора разкажи, страшна сикак поредния в любовта пак добре го изигра.


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.