Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Деси Слава - Mashup 2 (CDRip)

# Деси Слава - Mashup 2 (CDRip)

Деси Слава - Mashup 2 (CDRip)
Прегледано: 686 път(и) # Свалено: 331 път(и) 15 Май 2021 - 19:50:06 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 2 # 0
общо: 2

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Деси Слава - Mashup 2 (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Зад гърба ми говориш цинично, колко лесно постигнал си всичко,твоя смях като нож се забива вътре в мен.Зад гърба ми говориш цинично и ме гледаш така иронично,но помни и на теб ще се случи някой ден, някой ден.Мистерия е любовта, кули и стени тя в нас руши,мистерия е любовта, с лъч от светлина тя в нас гори.(x2)Приеми ме в своята вселена да бъда звезда,призови ме в тебе да приема за моя съдба.(x2)Цял живот с мен бъди, докрай с мен остани, с любовта полети,думи две ми кажи, без дъх ти ме люби на крила с любовта.Любовта си как да върна, самотата ще прегърна,няма те до мен, няма те до мен.(x2)Че мъжете.(x3)Дай ми нежност, нежност и закрила, за да тръгна аз по твоята диря,нека до полуда да се любим, даже от любов да се погубим.(x2)Че мъжете всичко искат, щом си шик ще се натискат,на жената обещават, а на чуждо се надяват.(x2)Има и за тебе, има и за мене, няма да се спреме, за любов е време,в мене е на власт горещата ми страст и не я продавам, а с любов дарявам.(x2)Лъжа, само лъжа, любовта ни е била измама,игра и суета, нямаш право на това.Лъжа, само лъжа, знай че всичко вече ми е все едно,как съдбата ме наказа с теб така?Когато ме наричаш "твоето зайче" и ме вземаш на ръце, аз зная колко други си мечтаят да са в твоето сърце. Ще те наричам "моето зайче", но от емблема на Playboy,щом си ме направил твоя, знай че трябва да си мой.Само мой.(x8)

# Песни от Същия Изпълнител


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.