Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Тoto H Ft. Marianoff - Само Ако Бях

# Тoto H Ft. Marianoff - Само Ако Бях

Тoto H Ft. Marianoff - Само Ако Бях
Прегледано: 1919 път(и) # Свалено: 905 път(и) 21 Април 2021 - 12:52:42 # Поп и БГ

Гласувай / 24ч # 12 # 0
общо: 12

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Тoto H Ft. Marianoff - Само Ако Бях Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


[Припев:]Само ако бяхпропуснал да допусна даже една от грешките мидали щях да поема в посока различна от пътя ми.Когато се спрях и очите бяха пълни със сълзис тях полях цветето на което се усмихваш.Ако не бях израснал точно там,ако не бях разбрал от малък кво е немота,ако не бях наказан с лицето към стенащях ли да започна да убивам и крада.От покрива на блока, ако не бях се спрялако не бях се преобличал като супермен,ако не ме беше видяла майка, айде чаощях да съм само спомен в тъжен ден.Ако бях отличник без отсъствияи бях прочел поне една книга през лятотосега щеше ли да бъде ToTo същияв чужди държави щеше ли да търси златото.Ако не бях се дънил щях ли да се учаможеше ли моя избор да са грешките миможеше ли да запиша нещо и да го изучаможеше ли всички да разбират смешките ми.[Припев:]Само ако бяхпропуснал да допусна даже една от грешките мидали щях да поема в посока различна от пътя ми.Когато се спрях и очите бяха пълни със сълзис тях полях цветето на което се усмихваш.Ако не бях дете на разведении не знаех кво значи пастрокщях ли да съм дете на наведении да знам, че в любовта има срок.Много пъти само ако бях си замълчалако не гонех винаги в живота си върха,ако бях използвал други думи за началощяха ли по друг начин да ме разберат.Може ли да е това което е сегаБоже кажи ми, няма как да те чуя,но знам, че ти си го решил и като е такащом трябва нека да ми видят...Ако не ме бяха видели в анцуга червени не бях се удавил в уискисега на тръгване, прибиране и всеки денщях ли да имам двете най-красиви усмивки.[Припев: x2]Само ако бяхпропуснал да допусна даже една от грешките мидали щях да поема в посока различна от пътя ми.Когато се спрях и очите бяха пълни със сълзис тях полях цветето на което се усмихваш.

# Песни от Същия Изпълнител

Няма съвпадения за този изпълнител

Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.