Toggle Menu

Lyubo50 поздравява всички с песента: Преслава и Ивелина Колева - Моме Невено (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Лорена - Черна Орхидея (CDRip)

# Лорена - Черна Орхидея (CDRip)

Лорена - Черна Орхидея (CDRip)
Прегледано: 570 път(и) # Свалено: 257 път(и) 01 Април 2021 - 21:56:16 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 5 # 0
общо: 5

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Лорена - Черна Орхидея (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Помня как дойде - миришеше на нея, С тежкия парфюм на черна орхидея, Целувала те е с малиново червило, За да разбера за нея, колко мило! Питаш ли се днес, защо си пак сама, Защо след всеки секс се връща у дома, Разбираш,че си блян за неговото тяло, Когато е пиян за теб се сеща само. Припев: И този празник няма да е като всеки друг, Боли ли като гледа те с очи на луд? Разбирам за какво намрази мене и деня, Отбива се за час при теб, а след това, Си тръгва като гост, а ти си пак сама! Градили планове за две деца без име, За теб е само гост ще чуваш - забрави ме Живота те прокле и винаги пресмята Ще дойде твоя ред и ред е за отпата! Припев: И този празник няма да е като всеки друг, Боли ли като гледа те с очи на луд? Разбирам за какво намрази мене и деня, Отбива се за час при теб, а след това, Си тръгва като гост, а ти си пак сама!И този празник няма да е като всеки другРазбирам защо направи мен и деняПрипев: И този празник няма да е като всеки друг, Боли ли като гледа те с очи на луд? Разбирам за какво намрази мене и деня, Отбива се за час при теб, а след това, Си тръгва като гост, а ти си пак сама!

# Песни от Същия Изпълнител


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.