Toggle Menu

Lyubo50 поздравява всички с песента: Преслава и Ивелина Колева - Моме Невено (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Димана ft. Деси Слава - Враг

# Димана ft. Деси Слава - Враг

Димана ft. Деси Слава - Враг
Прегледано: 340 път(и) # Свалено: 84 път(и) 20 Март 2021 - 10:35:35 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 2 # 0
общо: 2

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Димана ft. Деси Слава - Враг Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


Враг ти ставам, но от тебе, катастрофа си за мене,да те няма всичко давам.Мръсни дрехи, напоени с грим и обиди,я свали ги, за да видя теб боли ли те,боли ли те, боли ли те, боли ли те.[Припев:]Враг ти ставам, но от тебе все не мога да избягам,катастрофа си за мене, да те няма всичко давам.Пак ли казваш няма време, гледай все по-лошо става,щом с грешките ни с тебе любовта си отмъщава.Стари чувства изгорели като лист хартия,събери ги, за да видиш теб боли ли те,боли ли те, боли ли те, боли ли те.[Припев]Не спирай да вярваш че има добро и за тебе,и спри да очакваш света да свърши след него.Не спирай да вярваш че има и любов за тебе,не спирай да вярваш, да вярваш.[Припев:]Враг ти ставам, но от тебе все не мога да избягам,катастрофа си за мене, да те няма всичко давам.Пак ли казваш няма време, гледай все по-лошо става,щом с грешките ни с тебе любовта си отмъщава.

# Песни от Същия Изпълнител

Няма съвпадения за този изпълнител

Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.