Toggle Menu

Lyubo50 поздравява всички с песента: Преслава и Ивелина Колева - Моме Невено (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Константин ft. Деси Слава - От утре ще е друго (CDRip)

# Константин ft. Деси Слава - От утре ще е друго (CDRip)

Константин ft. Деси Слава - От утре ще е друго (CDRip)
Прегледано: 634 път(и) # Свалено: 209 път(и) 19 Март 2021 - 19:20:30 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 1 # 0
общо: 1

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Константин ft. Деси Слава - От утре ще е друго (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

(х3):Голям си Коце, Коцежени да сменяш бърза,а сам синджира Коце си върза.Ден с мене ти, ако не сиаз не чувам за тебе с дни.Не вдигаш, не смяташ за нужно да обясниш.Кажа ли ти "липсваш ми"отговаряш ми и ти.Не знаеш какъв съм, но дай да го изясним.Припев:От утре ще ти бъда, фалшивото море съмсълзите дето криеш, че вече не до теб съм.От утре ще ти бъда, безсънието нощеми няма да се върна, лъжи ме още.Голям си Коце, Коцежени да сменяш бърза,а сам синджира Коце си върза.Ти си влюбена на думидействията ти други.Кой от любов наранява така ми кажи.От утре казваш ще е другосамо лъжеш, различно.От утре да бъде любов, вече късно е...Припев:Голям си Коце, Коцежени да сменяш бърза,а сам синджира Коце си върза.(х2):Коце, Коце, сменяш гибързо, бързо, сменяш ги,но синджира върза си.Припев:

# Песни от Същия Изпълнител

Няма съвпадения за този изпълнител

Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.