Toggle Menu

mariankata поздравява всички с песента: Austin Mahone Ft. T-Pain - Dirty Work (Remix)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Емануела ft. Константин - Не ме заслужаваш (CDRip)

# Емануела ft. Константин - Не ме заслужаваш (CDRip)

Емануела ft. Константин - Не ме заслужаваш (CDRip)
Прегледано: 515 път(и) # Свалено: 192 път(и) 19 Март 2021 - 19:06:26 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 2 # 0
общо: 2

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Емануела ft. Константин - Не ме заслужаваш (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

В ръцете си от час, пиян се взирам азЗа да си спомня как е да си в тяхПроклети да сте ти и любовта тиСлед тебе, съвсем се променихДа те боли, не ми тежиНарочно съм красива и щастлива, знам че те убивамНе искам любовта ти с отрова е попитаНе си моя, но не давам никой да те пипаНамери ли жена като мен, да ме изтриеНамери ли любов дето мойта да убиеНамерил съм я, да, ей тая дето питаНе си моя, но не искам никой да те пипаДали обичаш мене, искам да ми обяснявашНа пук във друг се влюбихТи не ме заслужаваш, не ме заслужавашКъде намерих те, проклета и красиваЕднакво ме спасяваш и убивашПроклети да сте ти и любовта тиПревърнах я в умраза наа инатУстните да кървят, ще ги стискамНяма никога да кажа, че те искамНе искам любовта ти с отрова е попитаНе си моя, но не давам никой да те пипаНамери ли жена като мен, да ме изтриеНамери ли любов дето мойта да убиеНамерил съм я, да, ей тая дето питаНе си моя, но не искам никой да те пипаДали обичаш мене, искам да ми обяснявашНа пук във друг се влюбихТи не ме заслужаваш, не ме заслужавашНе ме заслужаваш, не ме заслужавашНе искам любовта ти с отрова е попитаНе си моя, но не давам никой да те пипаНамери ли жена като мен, да ме изтриеНамери ли любов дето мойта да убиеНамерил съм я, да, ей тая дето питаНе си моя, но не искам никой да те пипаДали обичаш мене, искам да ми обяснявашНа пук във друг се влюбих

# Песни от Същия Изпълнител

Няма съвпадения за този изпълнител

Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.