Toggle Menu

mariankata поздравява всички с песента: Austin Mahone Ft. T-Pain - Dirty Work (Remix)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Славин Славчев - Лош съм за теб

# Славин Славчев - Лош съм за теб

Славин Славчев - Лош съм за теб
Прегледано: 161 път(и) # Свалено: 21 път(и) 18 Март 2021 - 11:48:01 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 1 # 0
общо: 1

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Славин Славчев - Лош съм за теб Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Аз лош съм за теб!Мини през него, върви напредНе се надявай на мечтиДнес е тук, а утре - неНо тази нощ вземиДа, казах всичко ще ти се случиИ прегърнах те в мигаДа, даде всичко и се получиНо си тяло без душаЕто, нека подари ти утро, не нощтаАз лош съм за теб, аз лош съм за тебДо тебе е сега, но после си самаАз лош съм за теб, да лош съм за тебАз лош съм за теб, да лош съм за тебАз лош съм за теб, да лош съм за тебНе питай кой!И аз съм той!Не чакай обещанияДай му време да е геройПревърни се в манияКазах всичко ще ти се случиИ прегърнах те в мигаДа, даде всичко и се получиНо си тяло без душаЕто, нека подари ти утро, не нощтаАз лош съм за теб, аз лош съм за тебДо теб е сега, но после си самаАз лош съм за теб, да лош съм за тебАз лош съм за теб, да лош съм за тебАз лош съм за теб, да лош съм за теб(Сега разбрах)Сега разбрах (сега разбрах)Сега разбрах (сега разбрах), че имаме времеКажи кога (кажи кога)Кажи кога (кажи кога)Кажи кога ще повярваш в менеАз лош съм за теб!Не питай кой!И аз съм той!Не чакай обещанияАз лош съм за теб!Той нека подари ти утро, не нощтаАз лош съм за теб, да лош съм за тебДо теб е сега, но после си самаАз лош съм за теб, да лош съм за тебАз лош съм за теб, да лош съм за тебАз лош съм за теб, да лош съм за тебСега разбрах (сега разбрах)Сега разбрах, че имаме времеКажи кога (кажи кога)Кажи кога ще повярваш в менеАз лош съм за тебАз лош съм за тебАз лош съм за теб


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.