Toggle Menu

mariankata поздравява всички с песента: Austin Mahone Ft. T-Pain - Dirty Work (Remix)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Теди Александрова ft. Емрах - Обичам те (CDRip)

# Теди Александрова ft. Емрах - Обичам те (CDRip)

Теди Александрова ft. Емрах - Обичам те (CDRip)
Прегледано: 761 път(и) # Свалено: 417 път(и) 16 Март 2021 - 20:11:38 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 4 # 0
общо: 4

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Теди Александрова ft. Емрах - Обичам те (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


С поглед ми прочете мисълта,че искам ти да си ми жената.Историята почва така,първо ти ме хвана за ръката.Опитах се това да не личи,че влюбвам се в твоите очии даже да е сложно и нередно,аз казах ли ти - не е за последно.[Припев:]Още малко сипи ми в сърцето бръкни ми,че само мен обичаш тук пред всички кажи ми.Кажи, че всички други са някакви заблудии двамата с тебе тука ще ги правим луди.Обичам те пате, ревнувам те пате.Обичам те пате, ревнувах те пате.Пишехме си с теб до сутринта,как отмина една година.Вярвах и го знаех аз това,че ще бъдеш моята любима.Ти си мойто липсващо парчеи няма да те пусна повече,и даже да е сложно и нередно,аз казах ли ти - не е за последно.[Припев:]Още малко сипи ми в сърцето бръкни ми,че само мен обичаш тук пред всички кажи ми.Кажи, че всички други са някакви заблудии двамата с тебе тука ще ги правим луди.Обичам те пате, ревнувам те пате.Обичам те пате, ревнувах те пате.Обичаш ли ме ти, само ми кажи.Дори да те боли, обичаш ли ме ти?[Припев: x2]

# Песни от Същия Изпълнител

Няма съвпадения за този изпълнител

Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.