Toggle Menu

Lyubo50 поздравява всички с песента: Преслава и Ивелина Колева - Моме Невено (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Емилия и DJ Цеци Лудата Глава - #Напусни (CDRip)

# Емилия и DJ Цеци Лудата Глава - #Напусни (CDRip)

Емилия и DJ Цеци Лудата Глава - #Напусни (CDRip)
Прегледано: 549 път(и) # Свалено: 144 път(и) 15 Март 2021 - 19:19:35 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 4 # 0
общо: 4

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Емилия и DJ Цеци Лудата Глава - #Напусни (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Новините вечер започват с това, че си с друга ти,и прогнозата лошо звучи - сериала ме убива.Ако пусна радио, зная ще те чувам дори и там,и по-въздуха стигаш до мен - скрий се, скрий се.Припев:Напусни, напусни този град е малък - разбери,нито аз, нито ти ще допуснем друг да ни докосне.Напусни, напусни смъртоносно почва да боли,надалеч изчезни и къде си не пиши.Светофара свети в синьо и небето под мен лежи,със ума ми едно направи - все едно си ме изключил.Ако пусна радио, зная ще те чувам дори и там,и по-въздуха стигаш до мен - скрий се, скрий се.Припев:Калифорния от тебе изгоряв Париж спря да е на мода любовта.Даже дявола не се закача с мен,Адат е бесен през всеки мой ден.С тебе страдам, без тебе се разпадам,дори и да те нямам, да те докосва друг забранявам.Чу ли - ще остана тук, живота ще си дам, но не и теб на друг.Припев:


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.