Toggle Menu

Lyubo50 поздравява всички с песента: Преслава и Ивелина Колева - Моме Невено (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Емилия и Dj Цеци Лудата Глава - California (CDRip)

# Емилия и Dj Цеци Лудата Глава - California (CDRip)

Емилия и Dj Цеци Лудата Глава - California (CDRip)
Прегледано: 341 път(и) # Свалено: 89 път(и) 15 Март 2021 - 19:10:01 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 2 # 0
общо: 2

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Емилия и Dj Цеци Лудата Глава - California (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Твоята те върти, моя мами ме с триза такива ли да страдаме?Болката от любов с любов минасмятам точно това да правя.До теб спя и пак го сънувамснимка даже с текст ще публикувам.Виж как тежко ми е след краяболи ме, боли ме на хиляди места.Припев:Калифорния, Рим, Дубай, Парижкато милиарди в брой да ме държи.Искам още нощи с вкус на ванилиявземи този дует с Емилия.Рим, Дубай, Парижей, така да ме боли със всеки бивш.И искам още нощи с вкус на ванилиявземи този дует с Емилия.Ще съм от гадните, тези безпощаднитев switch off алармите, казваш и открадвам те!Питбул съм хали-гали, с теб в Рим, Дубай и Бализа всички бивши пак - 'айде' земи тоя трак!Казват блоката най-силна е през нощтасъщото е и със любовта.Пред разбито сърце най-помага любоввече е полунощ така че.До теб спя и пак го сънувамснимка даже с текст ще публикувам.Виж как тежко ми е след краяболи ме, боли ме на хиляди места.Припев:И кой ще му каже взех му готиното гадженали е чувал, че с Еми няма втори дубъл.Питбул съм хали-гали, с теб в Рим, Дубай и Бализа всички бивши пак - аре вземи тоя трак!Припев:


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.