Toggle Menu

Lyubo50 поздравява всички с песента: Преслава и Ивелина Колева - Моме Невено (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Анелия и Илиян - Сърцето ще плати

# Анелия и Илиян - Сърцето ще плати

Анелия и Илиян - Сърцето ще плати
Прегледано: 244 път(и) # Свалено: 84 път(и) 15 Март 2021 - 14:09:42 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 1 # 0
общо: 1

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Анелия и Илиян - Сърцето ще плати Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Не карам ако съм пилИ когато с теб съм билМного бавно изтрезнявамЩом те видя прекалявам с любовтаИзлизам болнични дниЩом от мен си тръгнеш тиМного бавно се изправямВсеки път се разболявам от любовИ с двата крака затънал съмВ такива филми сега съмНо лудите Бог нали ги пазиПогледни ти, ти ме убиТи, ти само кажиКолко струва с мен да сии сърцето ще платиМилион, два, нека са триТи, ти, ти, ти всичко вземиАко с мен останеш тиНай-доброто в любовта ти предстоиКогато свети у васчасове от вън стояОбожавам да те гледамот далече да усетя любовтаСтоя пред твойта врата и не бързам да звъня.Искам само да напиша "Тук живее моят смисъл" - любовтаДа сложим всичко на масатаВ лицата нека си кажем "От тебе смъртта ще ме откаже"/x2/Погледни ти, ти ме убиТи, ти само кажиКолко струва с мен да сиИ сърцето ще платиМилион, два, нека са триТи, ти, ти, ти всичко вземиАко с мен останеш тиНай-доброто в любовта ти предстой


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.