Toggle Menu

Lyubo50 поздравява всички с песента: Преслава и Ивелина Колева - Моме Невено (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Теди Александрова ft Силвър - Много ми е луд

# Теди Александрова ft Силвър - Много ми е луд

Теди Александрова ft Силвър - Много ми е луд
Прегледано: 308 път(и) # Свалено: 121 път(и) 15 Март 2021 - 10:13:41 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 1 # 0
общо: 1

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Теди Александрова ft Силвър - Много ми е луд Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

И за всички от курорта,тая вечер е за спорта.Разклати я - раздвижи я,и с мляко намажи я.Аре бе маняци, горе, горе,всичките маняци - горе, горе! х4Карат ми багажа на Софийски с тира,дебнат куките и Господари на ефира.Да и аз го мога, да и аз го мога,вдигам всички тука тая вечер под тревога.Припев:Много ми е луд, бате - много ми е луд!Много ми е луд, бате - в гащите луд! х2Много ти е луд, бате - много ти е луд!Много ти е луд и навсякъде прочут! х2Аре бе маняци, горе, горе,всичките маняци - горе, горе! х4Бора-Бора тук е пълно само с луди хора,Sunny Beach - там пък съм с моя пич.Beach - кой каза Beach! Beach - кой каза Beach!Много ни е яко, брат - много ни е яко,аре ще се чакаме на влизане в Монако.Много ни е яко, да - много ни е яко,аре да изтреляме - ама яко!И за всички от курорта,тая вечер е за спорта.Разклати я - раздвижи я,и с мляко намажи я.Припев:Много ми е луд, бате - много ми е луд!Много ми е луд, бате - в гащите луд! х4Много ти е луд, бате - много ти е луд!Много ти е луд и навсякъде прочут! х4


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.