Toggle Menu

Lyubo50 поздравява всички с песента: Преслава и Ивелина Колева - Моме Невено (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Радко Петков - Няма да те пусна (CDRip)

# Радко Петков - Няма да те пусна (CDRip)

Радко Петков - Няма да те пусна (CDRip)
Прегледано: 397 път(и) # Свалено: 118 път(и) 14 Март 2021 - 17:34:00 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 1 # 0
общо: 1

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Радко Петков - Няма да те пусна (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


Колко много ми се искати да бъдеш вечно мояи всичко да ти е в краката,но ти си искаш свободата.Аз не мога да се боряс мисълта, че вече няма да си мояи не мога и не искам,затова те хванах и притискам.[Припев:]Заедно сме и ни боли,но няма да те пусна и няма да си тръгна,и дори да ме молиш тиспри, няма да пусна, няма да замина.Защо го правя сам не знами затова дори се мразя вече.Каза да ме няма ти е по-добреи пак щастието твое, а болката за мене.Има между нас такавалюбов, която ни изпепелява,която бавно ни убиваи накрая всичко ти взима.Аз не мога да се боряс мисълта, че вече няма да си мояи не мога и не искам,затова те хванах и притискам.[Припев:]Заедно сме и ни боли,но няма да те пусна и няма да си тръгна,и дори да ме молиш тиспри, няма да пусна, няма да замина.Защо го правя сам не знами затова дори се мразя вече.Каза да ме няма ти е по-добреи пак щастието твое, а болката за мене.Пред мене дрехите си взимаш,дали да кажеш нещо имаш ти,дори не ти тежи, ти ме нарани,но те искам - остани.[Припев]


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.