Toggle Menu

mariankata поздравява всички с песента: Austin Mahone Ft. T-Pain - Dirty Work (Remix)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Цветелина Янева - Бой, бой (CDRip)

# Цветелина Янева - Бой, бой (CDRip)

Цветелина Янева - Бой, бой (CDRip)
Прегледано: 1050 път(и) # Свалено: 726 път(и) 10 Март 2021 - 14:41:10 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 5 # 0
общо: 5

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Цветелина Янева - Бой, бой (CDRip) Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


Ти само смей да ме ядосашбой, бой, ще има бой, бой.Смей до друг ти да се докосвашбой, бой, ти си мой, мой.Трябва да ме гледаш в очите,трябва да ме следваш по петите,ще повтаряш, че съм номер едно,много да ме слушаш е за твое добро.[Припев:]Ще има бой, бой, та ти си мой, мой,очите няма да ти шарят - тук до мене стой.Колата пред нас, цветя на всеки час,когато нещо си е мое пазя си го аз.Една минута ще боли без тебе,но колко много ще боли без мене,престана ли да съм добра - моли се,много тих остани и поклони се.Ти кой си да ми заповядваш,бой, бой, ще има бой, бой.Тук ела да ми се изповядвашстой стой, ще бъда Бог твой.Трябва да ме гледаш в очите,трябва да ме следваш по петите,ще повтаряш, че съм номер едно,много да ме слушаш е за твое добро.[Припев: x2]Ще има бой, бой, та ти си мой, мой,очите няма да ти шарят - тук до мене стой.Колата пред нас, цветя на всеки час,когато нещо си е мое пазя си го аз.Една минута ще боли без тебе,но колко много ще боли без мене,престана ли да съм добра - моли се,много тих остани и поклони се.


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.