Toggle Menu

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Стефани - Да не видиш това

Стефани - Да не видиш това

Стефани - Да не видиш това


Прегледано: 222 път(и) # Свалено: 51 път(и) 09 Март 2020 - 21:15:34 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч 0 0
общо: 0

Безплатно теглене на Стефани - Да не видиш това Free Mp3 Download

Да си с няква като мене,
верно ли не заслужаваш?
Леко, к'во си пожелаваш,
да не съжаляваш.

Че ако стана аз такава,
ти каквато заслужаваш.
Много зверската
ще страдаш, ще съжаляваш.

Припев:
Ще се разбивам както ти ме разби,
ще те мачкам както мачка ме ти.
И както къса ми сърцето, така дрехите
вместо теб друг ми къса сега.

Ще се разбивам както ти ме разби,
ще те мачкам както мачка ме ти.
Ще ти се ще да ослепееш сега
да не видиш това, да не видиш това.

Едно от най-грозните неща
е да видиш мъж да мрази женски номера.
Хващаш ли намека?
И не в любовта, че не ти върви,

Едно, единствено нещо
всички връзки ти руши.
Скъпи - това си ти.

Припев:(х3)Стилове музика

Нашата страница във Facebook

Хостинг Компания за вашият сайт

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо,без всякакви реклами. Ние не съхраняваме музика в сървър, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.