Toggle Menu

mariankata поздравява всички с песента: Austin Mahone Ft. T-Pain - Dirty Work (Remix)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Криско ft. Тони Стораро - Грешна си, 2021

# Криско ft. Тони Стораро - Грешна си, 2021

Криско ft. Тони Стораро - Грешна си, 2021
Прегледано: 2252 път(и) # Свалено: 1523 път(и) 05 Март 2021 - 23:28:55 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 7 # 1
общо: 8

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Криско ft. Тони Стораро - Грешна си, 2021 Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


[Припев:]Грешна си и го пише на лицето тии дори на кръста да горишняма да го признаеш, но греховете си знаеш.Грешна си, колкото хиляда вещиции в светица да се преродишчаст от мен пак ще страда,но ще ти го върне съдбата.Още помня как телефона ти звъни,още аромата ти по дрехите стои.Всичко ей така за нищо го проиграи кажи ми честно по-добре ли е сега?Твоите следи гоня ги надалечнищо хубаво не следва ако се върна при теб.Ти кълнеше се сърцето за мен гори,но явно в този ден сърцето не се брои.Ти добре лъжеш ме в кръвчицата ти ев коша за пране и душицата ти ем черна си като расото на попнежните ти ръце рисуват по моя гроб.[Припев:]Грешна си и го пише на лицето тии дори на кръста да горишняма да го признаеш, но греховете си знаеш.Грешна си, колкото хиляда вещиции в светица да се преродишчаст от мен пак ще страда,но ще ти го върне съдбата.Грешна си, но дали не греша с теб и аз имаше клевети, имаше любов и страст.Ти показа ми разликата между насцелувах теб, ти целуваше пари и власт.Да такава си била винагизад грима си, непредвидима си,знам че с теб греша но струва сида те спася, но мен кой ще спаси.[Припев:]Грешна си и го пише на лицето тии дори на кръста да горишняма да го признаеш, но греховете си знаеш.Грешна си, колкото хиляда вещиции в светица да се преродишчаст от мен пак ще страда,но ще ти го върне съдбата.А можеше това да сме ниеумирам за теб по лъжичка на час.А можеше това да сме ние,но грешна си ти, може би съм и аз.А можеше това да сме ниеумирам за теб по лъжичка на час.А можеше това да сме ние,но грешна си ти, прости ми боже.[Припев]

# Песни от Същия Изпълнител

Няма съвпадения за този изпълнител

Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.