Toggle Menu

Lyubo50 поздравява всички с песента: Преслава и Ивелина Колева - Моме Невено (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Емануела - Направо в коша, 2021

# Емануела - Направо в коша, 2021

Емануела - Направо в коша, 2021
Прегледано: 686 път(и) # Свалено: 215 път(и) 05 Март 2021 - 23:07:00 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 2 # 0
общо: 2

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Емануела - Направо в коша, 2021 Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Я чупката от тука, бързо хващай пътя,загуби интерес, за теб съм много скъпа,мечта ти беше да ни събереш на тройка,но секса ти е слаб - сега ти пиша двойка.Първия ред запазен е за теб,удари късмет да пляскаш най-отпред,и първи наред - далече стой от мен,от днес ми ставаш просто фен.[Припев:]Изпращам те направо в коша - полети,добрата днеска става лоша да боли,така ми писна от паразити такива скрити,парфюма дишай ми сега.Прежалих те, но себе си не можах,илюзията, че си мъж я приспах,не ми прощавай, а заминавай и се раздавай,в неделя стават чудеса.Надъхваш ли се мъжки като давам задна,недей да плачеш, дръж се, любовта е гадна,печат за края с тебе била съм отдавна,нали съм кучка луда, зла и безпощадна.Първия ред запазен е за теб,удари късмет да пляскаш най-отпред,и първи наред - далече стой от мен,от днес ми ставаш просто фен.[Припев: x2]Изпращам те направо в коша - полети,добрата днеска става лоша да боли,така ми писна от паразити такива скрити,парфюма дишай ми сега.Прежалих те, но себе си не можах,илюзията, че си мъж я приспах,не ми прощавай, а заминавай и се раздавай,в неделя стават чудеса.


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.