Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Антонио и Лорена - Не се търпи (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Слави Трифонов, ТоТо Н и Ку-Ку Бенд - Изкушение, 2021

# Слави Трифонов, ТоТо Н и Ку-Ку Бенд - Изкушение, 2021

Слави Трифонов, ТоТо Н и Ку-Ку Бенд - Изкушение, 2021
Прегледано: 7542 път(и) # Свалено: 3252 път(и) 20 Февруари 2021 - 11:29:07 # Поп Фолк

Гласувай / 24ч # 23 # 1
общо: 24

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента


[Припев: x2]И чудя се дали не е магия,aко не е, само дай ми знак.И чудя се, ако не е магия,може би е изкушението на един глупак.Грешни ли бяха ръцете ми,че са те докосвали,както очите са светели?Грешни ли бяха краката ми,че са те следвали навсякъде,а пък душите ни - разплетени?И ти дадох всичко, което съм имал,ако го нямах, от някъде съм го взел,за да ти го дам.Има смисъл, но знам че не го намирам,щом сърцето ми за тебе бие,значи ли че не е храм?Нещо догаря и знам, че не е жарава.В мене ли изгаря 21-вия ми грам?Някой е виновен и знам, че не е държава, щом сред толко‘ много хора под небето аз пак съм сам... Душата ми вече е на парчета. Някои казват „Т‘ва ти е късмета“. Любовта за теб не е заета. Любовта за тебе е проклета![Припев: x2]И чудя се дали не е магия,aко не е, само дай ми знак.И чудя се, ако не е магия,може би е изкушението на един глупак.И ако мислите ми бяха пръсти,ти щеше да се чувстваш постояннодокосвана, прегръщана, погалвана и милвана,притискана по-силно и по-нежно,случайно, неслучайно,нахално явно или скришом…И ако мислите ми бяха пръсти, сега, където и да си, в точно този миг, ще кажеш:„Спри вече, престани, вбесяваш ме,не пипай косата ми, ще я разрошиш“!И, слава Богу, мислите ми нямат устнии няма как да бъда хванат на местопрестъплението.Което си ти цялата, навсякъде и винаги. Душата ми вече е на парчета. Някои казват „Т‘ва ти е късмета“. Любовта за теб не е заета. Любовта за тебе е проклета![Припев: x3]И чудя се дали не е магия,aко не е, само дай ми знак.И чудя се, ако не е магия,може би е изкушението на един глупак.


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.