Toggle Menu

dalkon поздравява всички с песента: Галена - Ти не си за мен (CDRip)

Сваляйте безплатно нова и стара mp3 музика, лесно и бързо без всякакви реклами. Най-новите музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

Дивна - Напред, 2021

# Дивна - Напред, 2021

Дивна - Напред, 2021
Прегледано: 571 път(и) # Свалено: 148 път(и) 11 Февруари 2021 - 12:23:42 # Поп и БГ

Гласувай / 24ч # 3 # 0
общо: 3

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.

Безплатно теглене на Дивна - Напред, 2021 Free Mp3 Download
Mp3 Download

Текст на Песен Текст на Песента

Отивам към безднатаонази, най-чернататази, която те хваща за гушатаи носи ти сушата.Измамен е ужасът,примамва те, сприятелява се с теб и те хваща за гушата -сега съм в капана на сушата. Само така реалносттадалеч е от мен и не чувствам вина.Сън в съня - не искам да спраи живота си да оценя.[Припев:]Няма светлина пред мен,в плен съм и на този ден. Просто да спре, всичко, се моля - не търся спасение.Всичко вътре ми крещи -“Само миг. Няма да боли.”Просто да спре, вече не етрудно решение. Това да съм в безднатае присъда, която сама си избрах и не мога друг да виня,единствен умът ми е врагът.Но как да го победя?Сърцето не ми дава да си простяи живота да избера,заслепена съм от непрогледна мъгла.Само така реалносттадалеч е от мен и не чувствам вина.Сън в съня - само смъртта лие изходната ми врата. [Припев:]Няма светлина пред мен,в плен съм и на този ден. Просто да спре, всичко, се моля - не търся спасение.Всичко вътре ми крещи -“Само миг. Няма да боли.”Просто да спре, вече не етрудно решение. Отвън привидно безмълвен си,отвътре викаш и бягаш от себе си.Давиш се в самоомразаи чувстваш, че вече си в крайната фаза.Но идва ден - благословен си с Прозрениетои си прероден.Вече само любов има в мен...Виждам светлина напред,стопиха се оковите от лед.Щом си човек, ключът е в теб.Заслужаваш спасение!Вярвай на душата си,смирен ли си - нищо не боли.Щом си човек, ключът е в теб!Пътят е само напред!


Стилове музика


Нашата страница във Facebook

Mp3-Share.Net / Всички хитови песни на едно място без реклами!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато моля използвайте формата на контакти която се намира отгоре на сайта или се свържете със нас във facebook страницата ни. 1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение. 2.Точен адрес на съответното произведение. 3.Валиден Email адрес за обратна връзка. Ще съдействаме във възможно най-кратък срок. Благодарим ви! За Правоносители 1.За правоносителите е важно да се знае, че файловете, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри. 2.Ние от екипа на Mp3-Share.Net не носим отговорност за качените файлове. 3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, а да даде възможност на повече хора да се докоснат до техните произведения.

БЕЗПЛАТНО ТЕГЛЕНЕ, бързо и качествено сваляне на музика, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър. Тегленето е изключително лесно и бързо. Ние не съхраняваме музика на хостинга, а се извършва от чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество. При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

❶❷❸ Вашите въпроси за сваляне на музика ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ БЕЗПЛАТНО ли е свалянето на музика? 💖

Да, абсолютно БЕЗПЛАТНО, бързо и качествено свалянето на музика,без всякакви реклами, mp3 хитове на вашия телефон, айфон, таблет или компютър.

⬇ ⬇ ⬇ Каква музика може да се тегли в сайта? ✨

При нас ще откриете всички топ български и чужди песни в мп3 формат, като най-теглени са поп-фолк изпълнителите, чалга музика, бг поп, рап, dance, house, хип-хоп и други.

📢 Лесно ли е тегленето на mp3 песни в сайта? ✅

Да, тегленето е изключително лесно и бързо, без реклами. Извършва се посредством чуждестранен сървър и тегленето е с високо качество и много бързо,без изчакване от конвертиране.