Toggle Menu

Mixser поздравява всички с песента: Орк. Шабла - Кючек Battle

Слушай и изтегли mp3 музика.При различен повод или рожден ден.Нови и Стари музикални хитове с високо качество от чуждестранен сървър. За мобилни телефони, айфони, таблети и други устройства.

# Роксана - Ще живея за мига

Роксана - Ще живея за мига
Прегледано: 359 път(и) # Свалено: 116 път(и) 22 Май 2022 - 07:32:08 # Ретро Поп Фолк

За поздрави.Трябва да се регистрирате в сайта.


Текст на Песен Текст на Песен
Роксана - Ще живея за мига

Текст / Lyrics

И кой ви каза, че виновна съм,че отхвърлена от Бога съм.Сърцето ми отдвана спря,а всички казвате вдигни глава. Недей да се връщаш ти,не заслужаваш моите сълзи. Остана ми само страха,да не те умра преди да съм те срещнала. Припев:(x2) От днес си казвам ще живея за мига и всички да ми казват стой недей така. Събирам си парченцата сама и нека белега за теб да залича.И всички спомени сега събрах,и всички твои предателства разбрах.И колкото и силно да боли,стига ми да виждам твоите очи.Недей да се връщаш ти,не заслужаваш моите сълзи.Остана ми само страха,да не те умра преди да съм те срещнала. Припев: (x4)Меню

Стилове категории
НАЧАЛО
ВРЪЗКА С ЕКИПА
Авторски Права

Всички хитови песни на едно място!

Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато, моля използвайте формата за контакти, намира се на сайта,
като ни изпратите валиден имейл адрес, валиден физически адрес, валиден телефон за обратна връзка и всичко за даденото произведение.
1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение.
2.Точен адрес на съответното произведение.
3.Валиден Email адрес, валиден физически адрес, валиден телефон за обратна връзка и всичко свързано с даденото произведение.
4.Ако в съобщението липсва цялата информация,то ще бъде игнорирано.
Ще го премахнем веднага във най-кратък срок от сайта при условия,че в съобщението всичко е описано както трябва. Благодарим ви!
Ще го премахнем в 3 дневен срок. Благодарим ви!
За Правоносители
1.За правоносителите е важно да се знае, че песните и клиповете към тях, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри.
2.Ние от екипа на сайта не носим отговорност за качените файлове и препратки към други сайтове.
3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, той вдига рейтинга на Изпълнителите.По този начин те ще имат повече последователи на тяхните концерти и изяви.
4.Цялото съдържание на сайта ги има в интернет пространството безплатно и свободно.При нас има само препратки или линкове към други сайтове.
5.Всичките песни са собственост на техните законни притежатели. Песните са публикувани единствено за образователни цели и информационно.